![]() |
|
Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? (/showthread.php?tid=5404) |
Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Artur Kardacz - 07 Wrz 2023 Czy w II Federacji przestaną się fochać i rzucać obkami? Poważne pytanie na nocną porę. RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Erik Otton von Hohenburg - 07 Wrz 2023
RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Burek - 07 Wrz 2023 Zależy czy nasi ulubieńcy po ochłodzeniu z emocjonalnego żaru powrócą. Mam nadzieję, że tak. Trzeba przyznać, że zawrotne tempo drugiego sezonu FN jest na pewno emocjonujące, ale nie wiem czy twórcy mają teraz, po tym punkcie kulminacyjnym, pomysły jak poprowadzić fabułę dalej. A może to już koniec? I będziemy musieli czekać na sezon 3. RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Artur Kardacz - 07 Wrz 2023 Ja bym nie wracał, tak dla zróżnicowania fabuły. Ostatnio krzyczeli że uciekają i za chwilę wrócili. Niech teraz będzie inaczej. Teraz trochę się śmiejemy ale ostatnie wydarzenia pokazują czym jest ten piękny i cudowny pannordatyzm. Mydlili nam oczy, że będzie super, że wyrośnie nowe mocarstwa. No i gdzie to wszystko? Nie potrafią nawet prawa uchwalić bo się obrażają zamiast podejmować jakikolwiek dialog. Pannordatyzm to największe oszustwo w dziejach mikroświata. RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Burek - 07 Wrz 2023 No cóż, zobaczymy jak sobie teraz poradzi Federacja. Mam nadzieję, że dobrze. Są tam osoby sympatyczne jak Bolesław czy Tadeusz. Ale nie wiem jak to będzie bez Waksmana. Nieironicznie liczę na jego powrót, bo jest to jednak ciekawa osobowość. No ale trzymając go, jeśli Federacja chce przeżyć dłuższy okres, z dala od panelu administracyjnego i innych tego typu zabawek. No ale mimo tego, że Waksman uciekł to dalej jest adminem a FN stoi na jego serwerze lol Nie wiem czy FN nie powinno myśleć nad jakąś zmianą tej sytuacji, biorąc pod uwagę charakter i przeszłość Waksmana (inb4 nie można le osądzać kogoś na podstawie tego co zrobił kiedyś tam - no biorąc pod uwagę, że wynikało to wtedy z cech charakteru, które są nadal wyraźnie widoczne...)
RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Waksman - 07 Wrz 2023 Premier jest administratorem. Oprócz Premiera dwie pozostałe osoby z NKI posiadają dostęp do panelu administracyjnego i mogą robić co chcą. Moja przeszłość była jaka była, deklaracja ciągłości tego forum poszła nie raz, i jest niezmienna. Póki żyję ten serwer będzie stał, razem z forum i innymi stronami FN. RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Burek - 07 Wrz 2023 (07 Wrz 2023, 22:31:06)Waksman napisał(a): Premier jest administratorem. Oprócz Premiera dwie pozostałe osoby z NKI posiadają dostęp do panelu administracyjnego i mogą robić co chcą. Moja przeszłość była jaka była, deklaracja ciągłości tego forum poszła nie raz, i jest niezmienna. Póki żyję ten serwer będzie stał, razem z forum i innymi stronami FN.No nie wiem czy Twoje deklaracje są zbyt dużo warte. RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Waksman - 07 Wrz 2023 A widziałeś przez ponad rok istnienia tego forum żeby wybuchło? Albo żeby ktoś dostał ode mnie bana, "bo tak"? XD Ale miło, nie znasz mnie i pierdolisz od rzeczy, lubię to
RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Burek - 07 Wrz 2023 (07 Wrz 2023, 22:37:52)Waksman napisał(a): A widziałeś przez ponad rok istnienia tego forum żeby wybuchło? Albo żeby ktoś dostał ode mnie bana, "bo tak"? XD No bo wtedy nie traciłeś kontroli. Teraz już tak, straciłeś kontrolę - i chyba dlatego to wszystko, nie cierpisz tracić kontroli, co? Nie twierdzę, że na 100% zrzucisz forum z rowerka, ale ryzyko że coś takiego zrobisz - jako osobnik wyraźnie niestabilny emocjonalnie - jest zbyt duża żeby państwo, chcące przeżyć dłuższy okres, powierzało ci tego typu funkcję. RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Henryk Wespucci - 07 Wrz 2023 Szczerze to nie spodziewałem się. Znaczy no może trochę się spodziewałem, ale jednak się nie spodziewałem. Emocje wzięły wyższość nad zdrowym rozsądkiem. Nie świadczy to niewątpliwie dobrze o Andrzeju i Kasparze - była możliwość debaty, można było zatrzymać (nawet dla mnie niepokojące zapisy rozmów). Z drugiej strony patrzę na to też jako efekt zbierającej się od jakiegoś czasu ogólnie niezdrowej atmosfery w całym dyskursie politycznym II Federacji Nordackiej. Może mam słabą pamięć, ale nie pamiętam, żeby tak toksyczna atmosfera w FN utrzymywała się tak długo i tylko gęstniała. Ja osobiście przeglądam się wydarzeniom z wielkim niepokojem. |