Związek Winkulijski
Trans-Mag firma magazynowotransportowa - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Kraje Koronne (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Dział: Winkulia (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=936)
+---- Dział: Winewa (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=347)
+---- Wątek: Trans-Mag firma magazynowotransportowa (/showthread.php?tid=1658)

Strony: 1 2

Trans-Mag firma magazynowotransportowa - AleksanderNovak - 20 Paż 2019

Trans-Mag to firma działająca na Wyspie Winewie w Egvallandzie.Jest ona głównym źródłem dochodów wyspy.Firma zajmuje się transportem różnorakich produktów przez port w Żabonaju oraz magazynowaniu produktów głównie w mieście Winkowo.Firma jest zaufana ponieważ wynajmują u nas takie firmy jak Zakłady Energetyczne "Energo" czy Krajowa Korporacja Wielobranżowa.Przedstawię także cennik.Przypominam że jeżeli chodzi o transport magazynowanych produktów to jest on darmowy.

Magazynowanie (1000 ton towaru):

Tydzień - 1500 ME lub 400 renów
Miesiąc - 6000 ME lub 1600 renów
3 miesiące - 15000 ME lub 4000 renów
6 miesięcy - 25000 ME lub 6000 renów
12 miesięcy - 40000 ME lub 10000 renów

Jak widzicie im na dłuższy czas wynajmujecie tym mniej tracicie!

Transport:

1 tona - 500 ME lub 100 renów
10 ton - 5000 ME lub 500 renów
100 ton - 50000 ME lub 5000 renów
1000 ton - 500000 ME lub 50000 renów
10000 ton - 5000000 ME lub 500000 renów

Zapraszam do kupna. (-) Aleksander Novak

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - Erik Otton von Hohenburg - 20 Paż 2019

Cieszy mnie niezmiernie fakt, że gospodarka na wyspie się rozwija z zaskakująco szybkim tempie, i dlatego też chciałbym zamówić transport 5000 ton materiałów budowlanych, jakie zostaną użyte do zlecone przez Rząd, budowy portu nad morzem Ruhn na północy naszego kraju. Zgodnie z powyższym cennikiem proponuję zapłatę w wysokości 2500000 marek egvallandzkich, z czego 250000 powinno wpłynąć do rządu jako podatek dochodowy (na szczęście jedyny jaki w Egvallandzie obowiązuje). Tak więc netto wyjdzie 2250000 me, myślę że to i tak dość dużo zważywszy na fakt, iż firma praktycznie nie ponosi żadnych innych kosztów związanych z transportem. 

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - AleksanderNovak - 20 Paż 2019

Erik Otton von Hohenburg napisał(a):
Cieszy mnie niezmiernie fakt, że gospodarka na wyspie się rozwija z zaskakująco szybkim tempie, i dlatego też chciałbym zamówić transport 5000 ton materiałów budowlanych, jakie zostaną użyte do zlecone przez Rząd, budowy portu nad morzem Ruhn na północy naszego kraju. Zgodnie z powyższym cennikiem proponuję zapłatę w wysokości 2500000 marek egvallandzkich, z czego 250000 powinno wpłynąć do rządu jako podatek dochodowy (na szczęście jedyny jaki w Egvallandzie obowiązuje). Tak więc netto wyjdzie 2250000 me, myślę że to i tak dość dużo zważywszy na fakt, iż firma praktycznie nie ponosi żadnych innych kosztów związanych z transportem. 

Oczywiście, także jeżeli to Rząd kupuje transport proszę zapłacić po prostu 2250000 ME.Jeżeli to Pan chce kupić transport to 2500000 ME a ja wpłacę 250000 ME na rząd jako podatek.

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - Erik Otton von Hohenburg - 20 Paż 2019

Pan pozwoli, że podatek odprowadzę sam, dziś wieczorem przeleje pieniądze na Pana konto oraz rozpocznę małą narracje związana z budową portu.

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - AleksanderNovak - 20 Paż 2019

Erik Otton von Hohenburg napisał(a):Pan pozwoli, że podatek odprowadzę sam, dziś wieczorem przeleje pieniądze na Pana konto oraz rozpocznę małą narracje związana z budową portu.

Ok, dziękuje.

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - Erik Otton von Hohenburg - 21 Paż 2019

W związku z tym, iż nasza ojczyzna jest zagrożona przez chmurę radioaktywnych oparów, rząd Egvallandu poraz kolejny chciałby złożyć pańskiej firmię propozycje współpracy — tym razem jednak chodzi o przetransportowanie z bazy wojskowej pod Kanugardem do miast i większych miejscowości Hohenburgii Południowej 5000 ton Płynu Lugola, zatem warunki transakcji będą takie same jak ostatnio. 

Z poważaniem 

(-) Erik Otton von Hohenburg
Zatroskany Prezydent WRE 

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - AleksanderNovak - 21 Paż 2019

Erik Otton von Hohenburg napisał(a):
W związku z tym, iż nasza ojczyzna jest zagrożona przez chmurę radioaktywnych oparów, rząd Egvallandu poraz kolejny chciałby złożyć pańskiej firmię propozycje współpracy — tym razem jednak chodzi o przetransportowanie z bazy wojskowej pod Kanugardem do miast i większych miejscowości Hohenburgii Południowej 5000 ton Płynu Lugola, zatem warunki transakcji będą takie same jak ostatnio. 

Z poważaniem 

(-) Erik Otton von Hohenburg
Zatroskany Prezydent WRE 

Oczywiście, już się tym zajmiemy.Warunki tak jak ostatnio czyli 2250000 ME.

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - Erik Otton von Hohenburg - 21 Paż 2019

Podana kwota została przelana na konto pańskiej firmy, mam nadzieję że nie zawiedziecie zaufania rządu.

Powodzenia!

(-) EOvH

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - AleksanderNovak - 21 Paż 2019

Erik Otton von Hohenburg napisał(a):Podana kwota została przelana na konto pańskiej firmy, mam nadzieję że nie zawiedziecie zaufania rządu.

Powodzenia!

(-) EOvH

Dziękuję.

RE: Trans-Mag firma magazynowotransportowa - Marcus Lertoon - 30 Paż 2019

Czy znajdzie się jakaś praca w firmie?